31 augustus starten we het seizoen met een OPEN WEEK!

De zomervakantie is (bijna) ten einde en het nieuwe seizoen staat voor de deur! Ik hoop dat jullie een fijne zomer hebben gehad en we vol nieuwe energie weer kunnen starten!


Nieuw bij Aisha’s Dance Floor?

Alle nieuwe en geïnteresseerden die afgelopen weken een mail hebben gestuurd: Van harte welkom! Als het goed is heb je een infomail ontvangen.. Zo niet? Neem dan zsm contact met ons op via mail!


Maandag 31 augustus start het nieuwe seizoen met een OPEN WEEK!

In deze OPEN WEEK is iedereen van harte welkom om álle lessen gratis uit te proberen! Ook zullen er verschillende nieuwe docenten de dansschool komen versterken waarvan je de lessen kunt uitproberen. Meer info hierover volgt binnenkort!

Er zijn een aantal roosterwijzigingen:

Alle lessen zijn komend seizoen 50 minuten, m.u.v. de peuterdans, die les is 25 minuten. Hierdoor is er ruimte tussen elke les waardoor er mogelijkheid voor leerlingen of ouders is om vragen of opmerkingen in de wissel te bespreken met de docent.


Gewijzigde lessen (t.o.v. afgelopen seizoen):

– Musical is nu op de maandag 16.30 uur.

– Afrodance kids is nu op de vrijdag 17.00 uur.

– Heels class tieners is nu op de vrijdag 19.00 uur.

– Modern 7-10 jaar is nu op de woensdag 16.00 uur

– Afrodance/Dancehall volwassenen is nu op de maandag 20.30 uur.
Nieuwe lessen:

– Heels class voor volwassenen op de vrijdag 20.00 uur!

– Peuterdans op de maandag 15.00 uur!

Meld je nu aan door een mail te sturen!!

* De lessen zijn o.v.b. van voldoende aanmeldingen.


(Voorlopig) Gecancelde les:

– Balletles is voorlopig gecanceld ivm te weinig animo. In de moderne lessen zal er meer aandacht besteed worden aan techniek. 


Lesindeling: Zie het rooster voor de tijden en leeftijdsindeling. Iedereen ontvangt deze week nog een aparte mail waarin vermeld staat in welke groep je/uw kind is ingedeeld. Vóór de vakantie zijn de leeftijden genoteerd waardoor het kan zijn dat uw kind nu in een oudere groep is ingedeeld. Mocht de indeling niet kloppen omdat de leerling per direct stopt of de leeftijd verkeerd genoteerd is en in een andere groep hoort, of wilt u uw kind voor een les extra aan- of afmelden? Stuur dan zsm een mail met duidelijke vermelding om wie het gaat en en welke les.

Volwassenlessen.

Alle volwassenlessen: Afrodance/Dancehall, Moderne dans en Heels class (bij voldoende aanmeldingen) worden gegeven in blokken van 10 lessen.


Demoteam/Selectieteam:

Komende maanden zal er geen “demoteam” zijn, maar noem ik het: “selectieteam”. Er heerst nog teveel onzekerheid bij de wedstrijdorganisaties ivm de coronamaatregelen, waardoor ik besluit om komend half jaar ons (nog) niet te focussen op wedstrijden. Mocht er eind 2020/begin 2021 meer duidelijkheid zijn dan zal hier verandering in komen.
Wél komen er selectieteams voor in de plaats. In de selectieteams wordt er (net als in de demoteams) op hoger niveau getraind en komen de verschillende urban dansstijlen aan bod.In de 1e week (open week), mogen alle leerlingen die graag in het selectieteam willen trainen meedoen met de les om te kijken of het niveau geschikt is. Na de les zal worden bepaald wie geselecteerd zijn voor het selectieteam. 
Wanneer er meer duidelijkheid is over het wedstrijdseizoen 2021 zal er eind december demoteams gevormd worden van leerlingen uit het selectieteam, die vanaf januari 2021 nog extra zullen trainen. Het selectieteam kun je zien als voorselectie voor het demoteam. 


Contributie en betaling.

Deze week ontvangt u de factuur voor de lessen en komt de contributie-informatie online.


Ik zie ernaar uit om iedereen weer te verwelkomen en er vol energie voor te gaan!We zitten nog steeds in een gekke periode m.b.t. corona en er zal rekening gehouden worden met de 1,5 m bij de volwassenlessen. Bij binnenkomst word verzocht om uw handen te desinfecteren.  Als je/uw kind ziek is, stuur dan een whatsappje voor afmelding en blijf dan thuis.

De lessen zullen weer binnen plaatsvinden en ik hoop van harte dat we een mooi seizoen tegemoet gaan!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *