De dansschool moet haar deuren weer tijdelijk sluiten ivm de lockdown.

Wat was dit weer een bijzonder jaar. Zoveel aanpassingen, obstakels en veranderingen.
Van springend in de woonkamer de zoomlessen volgen, waar geluid soms achterliep of beeld vastliep, naar buitenlessen met vier truien aan, handschoenen en sjaal in de kou, maar met een grote glimlach en portie doorzettingsvermogen.

Van het uitzichtloze, teleurstellende nieuws dat de theaters weer dicht moesten en er geen voorstelling kon plaatsvinden, naar tóch wel een prachtige voorstelling in het openluchttheater in de brandende zon waar 4 geweldige shows werden gedraaid!

Van 9 maanden lege danszalen naar weer eindelijk naar binnen mogen maar toch de laatste weken weer een aangepast rooster, waar de meeste leerlingen van school naar de bus/metro/auto rennend binnenkwamen om de vroege tijd te kunnen halen.

… En dan toch weer een lockdown, wat iedereen raakt en de deuren van de dansschool weer per direct gesloten moeten worden.

Lieve mensen, het zijn gekke tijden, maar als ik terugkijk op dit jaar wil ik toch mijn dankbaarheid uitspreken voor alle lieve dansers en mooie momenten die we samen hebben beleefd. Het is soms een uitdaging om positief te blijven en weer flexibel met de situaties om te gaan, maar het was wel elke keer weer een feestje in alle lessen! Buiten en binnen. Iedereen stond er keer op keer als echte bikkels en vol positieve energie! Het talent wat de dansers hebben en de passie die we samen hebben gedeeld is waar het om draait. Zoals één van de leerlingen mij afgelopen weekend appte.. “Ook hier komen we wel weer doorheen!”
Wees extra lief voor elkaar en doe vooral een dansje thuis om de kerstboom!

Op het moment zijn er helaas geen lessen en na de kerstvakantie moeten we nog een week dicht tot 14 januari.
Wanneer er meer duidelijkheid is, of we weer volledig open mogen of het aangepaste rooster nog moeten aanhouden, of langer dicht moeten hou ik jullie op de hoogte van hoe alles weer verder gaat.

Ik wil iedereen hele fijne feestdagen wensen en een gelukkig, maar vooral gezond 2022! Wees lief voor elkaar en ik hoop iedereen weer heel snel te zien!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *