Aisha de Groot

Aisha de Groot

Streetdance/Hiphop, Peuterdans, Heels Calss, Afrodance en de Demoteams staan onder leiding van Aisha de Groot

De lessen: Streetdance/Hiphop, Peuterdans, Afrodance, Heels Calss en de Demoteams staan onder leiding van Aisha de Groot.

Aisha de Groot is afgestudeerd aan de uitvoerende dansopleiding van De Theaterschool van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten: De Jazz- en Musicaldansopleiding. De opleiding heeft haar gevormd tot een all-round danseres met acteer en zangcapaciteiten.

Na de opleiding heeft ze in diverse dans-, zang-, en theaterproducties gestaan. Ze werd aangenomen voor de musical “Ghost” van Stage entertainment (Joop van de Ende productie), heeft gedanst in dinnershow Holland goes Vegas, ze maakte deel uit van de girlgroup “Girls on top” o.l.v. topproducers Eric van Tijn en Jochem Fluitsma, is danseres bij internationaal artiest Eva Simons en heeft nog diverse projecten gedaan als danseres, zangeres en actrice.

Naast uitvoerend werk heeft Aisha de Groot ervaring in het lesgeven aan jong en oud. Op 12-jarige leeftijd begon ze met het geven van danslessen en hier is ze nooit meer mee gestopt. Aisha geeft lessen aan alle leeftijden. Van peuters tot aan volwassenen.

Yari Ahne

Yari Ahne

Breakdance staat onder leiding van Yari Ahne

Yari heeft al meer dan 12 jaar breakdance ervaring, waaronder 6 jaar in het geven van breakdance lessen en workshops in en rondom Amsterdam. Ook heeft hij opgetreden op verschillende evenementen, feesten, concerten en samengewerkt met o.a. KRS One, Xbox Kinect, Planet Reef, Buddha Art Festival etc. Verder heeft Yari een half jaar in Shanghai, China gebreakdanced en doet hij mee aan breakdance wedstrijden in binnen- en buitenland.

Séra Conté

Séra Conté

Ballet, Moderne dans en Streetdance (8-11 jr) staat onder leiding van Séra Conté

Séra Conté is geboren op 03 oktober 1996 en dansen staat centraal in haar leven. Dit is namelijk één van de dingen die haar het meest gelukkig maakt. In juni 2016 is zij afgestudeerd aan de opleiding "Artiest Dans" waar zij zich als uitvoerend danseres, choreografe en dansdocente heeft ontwikkelt. Séra heeft zich het meest gespecialiseerd in de stijlen jazz en modern, maar ook in verschillende urban voorstellingen gedanst. Voorbeelden hiervan zijn De Kunstschooldagen en Impact 2015 in het Nieuwe De La Mar theater te Amsterdam. Tijdens haar danslessen staat het belangrijkste voorop.. plezier!!

Dionne Bakker

Dionne Bakker

Moderne dans (12+ en volwassenen) staat onder leiding van Dionne Bakker

Dionne Bakker is begonnen met dansen op de dansschool Flex in Alkmaar en vond daar haar passie om er haar beroep van te maken.
na de HAVO is ze terecht gekomen op de MBO dansopleiding Nova College Haarlem. Daar heeft ze meer lessen gehad in klassiek ballet, modern, jazz en ook kennis gemaakt met het zelf voor de klas staan en les te geven.
Na het MBO werd ze aangenomen op de Jazz/Musical dansopleiding van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.
Na de opleiding danste ze in de productie “Guerrilla" van Danstheater AYA en DOX en daarna in de productie “Styx" van Holland Opera en DOX.
Naast zelf dansen heeft ze een grote passie voor het lesgeven in dans.
Ze geeft op verschillende middelbare scholen en dans/theaterscholen les in Nederland.

Jade Stenhuijs

Jade Stenhuijs

Ballet (9-11 & 12+)

Jade Stenhuijs heeft klassiek ballet gestudeerd op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en vervolgens moderne dans op Codarts in Rotterdam, waar ze haar HBO Bachelor Diploma Dans Uitvoerend heeft gehaald. Na haar studie heeft ze in Nederland, Denemarken en Zweden gedanst bij Conny Janssen Danst, David Middendorp/ Another Kind of Blue, Black Box Dance Company en Mari Carrasco. Naast het optreden geeft ze ook met veel plezier les in klassiek ballet en moderne dans, aan kinderen vanaf 3 jaar, tieners en volwassenen.