Aisha de Groot

Aisha de Groot

Streetdance/Hiphop, Peuterdans, Heels Calss, Afrodance en de Demoteams staan onder leiding van Aisha de Groot

De lessen: Streetdance/Hiphop, Peuterdans, Afrodance, Heels Calss en de Demoteams staan onder leiding van Aisha de Groot.

Aisha de Groot is afgestudeerd aan de uitvoerende dansopleiding van De Theaterschool van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten: De Jazz- en Musicaldansopleiding. De opleiding heeft haar gevormd tot een all-round danseres met acteer en zangcapaciteiten.

Na de opleiding heeft ze in diverse dans-, zang-, en theaterproducties gestaan. Ze werd aangenomen voor de musical “Ghost” van Stage entertainment (Joop van de Ende productie), heeft gedanst in dinnershow Holland goes Vegas, ze maakte deel uit van de girlgroup “Girls on top” o.l.v. topproducers Eric van Tijn en Jochem Fluitsma, is danseres bij internationaal artiest Eva Simons en heeft nog diverse projecten gedaan als danseres, zangeres en actrice.

Naast uitvoerend werk heeft Aisha de Groot ervaring in het lesgeven aan jong en oud. Op 12-jarige leeftijd begon ze met het geven van danslessen en hier is ze nooit meer mee gestopt. Aisha geeft lessen aan alle leeftijden. Van peuters tot aan volwassenen.

Séra Conté

Séra Conté

Ballet, Moderne dans en Streetdance (8-11 jr) staat onder leiding van Séra Conté

Séra Conté is geboren op 03 oktober 1996 en dansen staat centraal in haar leven. Dit is namelijk één van de dingen die haar het meest gelukkig maakt. In juni 2016 is zij afgestudeerd aan de opleiding "Artiest Dans" waar zij zich als uitvoerend danseres, choreografe en dansdocente heeft ontwikkelt. Séra heeft zich het meest gespecialiseerd in de stijlen jazz en modern, maar ook in verschillende urban voorstellingen gedanst. Voorbeelden hiervan zijn De Kunstschooldagen en Impact 2015 in het Nieuwe De La Mar theater te Amsterdam. Tijdens haar danslessen staat het belangrijkste voorop.. plezier!!

Chamel Tensaini

Chamel Tensaini

Docent Afrodanace en Demoteams
Romy Peperkamp

Romy Peperkamp

Docent Afrodance

Romy danst al vanaf kleins af aan, waardoor zij een grote passie voor dans heeft gecreëerd. Ze is een allround danseres en heeft veel dansstijlen gedaan. Op dit moment is zij gespecialiseerd in Afro dance en hiphop. Ze heeft aan veel danswedstrijden meegedaan, waarmee zij samen met haar team vaak in de prijzen valt. Ze is danslerares geworden met behulp van de ervaring die ze heeft opgedaan, tijdens de stage bij Aisha’s Dance Floor. Ze houdt van een positieve vibe en neemt die altijd mee haar lessen in.