De groepen zijn onderverdeeld in 2 voorstellingen.

Koop nu je kaarten voor de dansvoorstelling op 7 april ’19

7 april weer knallen met een dubbele voorstelling waar de leerlingen gaan laten zien wat ze allemaal in huis hebben! Het beloofd een spektakel te worden met dans, zang en spel.. kortom, veel passie en talent.

Zie ik jou daar? Haal dan nu je kaarten via www.depurmaryn.nl

Deze week vervallen Aisha’s lessen in Monnickendam en de peuterdans in Broek. De andere lessen gaan wél door.

Afgelopen weekend heb ik een vervelend ongelukje gehad waarbij mijn been uitgleed tijdens het dansen en ik van een podium viel. Mijn been is verkeerd terechtgekomen en volgens de dokter zijn de spieren in mijn onderbeen zwaar gekneusd. Ik heb erg veel pijn op het moment en kan de komende weken niet lopen.. dansen zit er al helemaal niet in.
Ik was erg optimistisch en dacht toch dat ik superwoman was en ik deze week wel alsnog naar de dansschool kon komen.. Natuurlijk was dit weer veel te ver gedacht want de paar stappen met de krukken om naar de wc te gaan voelt al alsof er allemaal messen in mijn been steken.. Laat staan met de auto naar mMnnickendam en daar die trap op. (haha)
Ik moet de situatie helaas accepteren en de komende weken met mijn been omhoog en herstellen.

Ik heb mijn uiterste best gedaan om inval te regelen, maar door de drukke kerstperiode is het niet gelukt. Ik heb besloten om mijn lessen in Monnickendam en de peuterdanslessen in Broek te laten vervallen deze week.
Ter compensatie mag je in het nieuwe jaar de les(sen) inhalen door met een andere leuke les mee te doen!
Let op: de lessen van de andere docenten gaan wél door.. incl. kijkkwartier! (ballet, breakdance, modern en de streetdance in Broek en Ilpendam)

Het kijkkwartier van mijn lessen verschuiven we naar de eerste week na de kerstvakantie.
Vanaf 7 januari starten de lessen weer.

Ik hoop in de kerstvakantie zo veel mogelijk te herstellen en na de vakantie weer te kunnen knallen. De dokter kon het nog niet met zekerheid zeggen, maar ik ga mijn uiterste best doen!

Ik wil iedereen een hele fijne kerstvakantie toewensen en een gelukkig nieuwjaar in alle gezondheid!😘

maandag 10 september start het nieuwe seizoen met een OPEN MAAND!

In plaats van de open dag die gepland stond op 8 september is er dit jaar een OPEN MAAND! 

Het abonnement van elk lid is in de maand september opgewaardeerd naar een gold membership. Dit houdt dus in dat je in september onbeperkt lessen mag volgen! Het is de ideale kans om eens een andere les voor 3 weken uit te proberen.

Voor niet-leden geldt hetzelfde: Van 10 september tm 31 september mag je gratis proeflessen komen doen! Neem dus al je vrienden en vriendinnen mee naar de dansles!
Let op: De open dag gaat dus niet door.
Klik op de link:

Het nieuwe eigen gebouw op Galgeriet 15-1

Zaterdag 16 september opent Aisha’s Dance Floor haar deuren van de splinternieuwe dansschool op Galgeriet 15-1. Als je vóór nmr 15 staat, loop je links van het gebouw de hoek om en daar de trap op. Het gebouw is afgelopen zomer opgebouwd tot een mooie grote dansschool met 2 grote zalen, airco, mooie kleedkamers en een gezellige chillruimte.

Kom vooral snel een keer een kijkje nemen!

kom naar de OPEN DAG op 16 september!

We starten het nieuwe seizoen van Aisha’s Dance Floor met een feestelijke Open Dag op de nieuwe dansschool in Monnickendam.
De gehele dag zijn er gratis lessen voor jong en oud. Er is een DJ en om 12.15 zal de feestelijke opening zijn met een spetterend optreden van Urban Breakout!
Neem vooral al je vrienden en vriendinnen mee. Iedereen is welkom!
Check de timetable voor de lessen, haal je sneakers uit de kast, zet je waterfles klaar en dansen maar!!

See you on the dancefloor! 😉

28 mei is De Voorstelling: “DROOM”

Maanden lang hebben de dansers hard gewerkt om een mooie show neer te zetten en het is bijna zover! 28 mei staan we met z’n allen in De Purmaryn in Purmerend! Verwacht mooi spektakel voor en door jong en oud!

De kaarten voor de voorstelling zijn uitverkocht!

De kaartverkoop is ongelooflijk hard gegaan!! Binnen een aantal uur waren alle kaarten uitverkocht!!
zijn er nog ouders die geen kaarten hebben kunnen krijgen??
Stuur dan even zsm een mail naar aishasdancefloor@gmail.com met het aantal kaarten dat je graag zou willen en de naam van je kind!

Everybody Dance – Danswedstrijd!

NIEUW! AFRODANCE 9-12 JR IN MONNICKENDAM