Vanaf Februari 2015 werd Aisha’s Dance Floor opgericht onder leiding van Aisha de Groot.

Aisha de Groot is afgestudeerd aan de uitvoerende dansopleiding van De Theaterschool van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten: De Jazz- en Musicaldansopleiding. De opleiding heeft haar gevormd tot een all-round danseres met acteer- en zangcapaciteiten.

Na de opleiding heeft ze in diverse dans-, zang-, en theaterproducties gestaan. Ze werd aangenomen voor de musical “Ghost” van Stage entertainment (Joop van de Ende productie), heeft gedanst in dinnershow Holland goes Vegas, ze maakte deel uit van de girlgroup “Girls on top” o.l.v. topproducers Eric van Tijn en Jochem Fluitsma, is danseres bij internationaal artiest Eva Simons, choreografeerde diverse shows en videoclips voor artiesten en heeft veel diverse projecten gedaan als danseres, zangeres, actrice en choreograaf.

Naast uitvoerend werk heeft Aisha de Groot ervaring in het lesgeven aan jong en oud. Op 12-jarige leeftijd begon ze met het geven van danslessen en hier is ze nooit meer mee gestopt. Aisha geeft lessen aan alle leeftijden. Van peuters tot aan volwassenen.