Zomerstop

Het dansseizoen zit erop en de zomerstop staat weer voor de deur. We willen iedereen bedanken voor zijn of haar inzet, energie, enthousiasme en het delen van ieders passie voor dans.
Het afgelopen seizoen begon spannend met de onzekerheid mbt een locatie maar wat was het fijn dat we toch terecht konden in de gymzaal van het Bernard Nieuwentijt College.
Bedankt voor het vertrouwen en alle steun hierin. We kunnen in het BNC blijven zitten en op de achtergrond houden we onze ogen open voor nieuwe bedrijfspanden die vrij komen om uiteindelijk toch weer een eigen plek te kunnen hebben. Mocht iemand iets weten in Monnickendam, stuur dan gerust een mail.
Het hoogtepunt was natuurlijk weer de jaarlijkse voorstelling waar elke dansgroep schitterde op het podium. We kijken nu al uit naar het volgende seizoen want in februari 2025 bestaat de dansschool 10 jaar en zal dit groots worden gevierd!
Er komen na de zomervakantie ook weer nieuwe lessen op het rooster zoals o.a afrodance voor een jongere leeftijdsgroep en peuterdans vanaf 2 jaar.
Mogelijk komen er nog meer lessen bij en zoals elk jaar zal het rooster, de tijden en de leeftijdsgroepen weer iets worden aangepast.
We vragen iedereen die zich wil uitschrijven om dit vóór 1 augustus te hebben gemaild. Vermeld altijd de naam van de leerling en in welke groep hij/zij danst.
We zijn nog druk bezig met de voorbereidingen en vragen jullie geduld. We verwachten begin/midden augustus het nieuwe rooster af te hebben en alle info mbt het nieuwe seizoen te kunnen delen.
Zodra het zover is krijgt iedereen het in de mail.
Deze maand juli zijn we telefonisch en per mail en whatsapp niet bereikbaar ivm de zomerstop. Vragen over het nieuwe seizoen worden weer beantwoord zodra het rooster bekend is.
Zoals jullie weten ben ik in blijde verwachting van ons tweede meisje en uitgerekend in oktober. Ik hoop vanaf begin 2025 weer terug te zijn van mijn verlof en in de tussentijd zullen mijn eigen lessen vervangen worden door invaldocenten.
Nogmaals, dank jullie wel voor een onvergetelijk seizoen. We wensen iedereen een hele fijne zomer en kijken ernaar uit jullie vanaf 2 september weer op de dansvloer te zien.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *