Informatie over de voorstelling van zondag 14 april.

  • Kaartverkoop:
Vrijdag 1 maart start de kaartverkoop om 13.00 uur.
Kaarten zijn te koop via de website van Theater de Purmaryn: https://depurmaryn.nl/programma/ of telefonisch via de Kassa van De Purmaryn: 0299 432205
Bestel zelf je kaarten om te komen kijken. Voor de danser die meedoet in de show hoeft geen kaart te worden aangeschaft.
Kaarten zijn € 19,50 per stuk en kunnen niet geretourneerd worden. 
Wees er snel bij en noteer de datum in je agenda want op=op!
  • Vrijwilligers gezocht!
Lijkt het jou leuk om op deze feestelijke dag deel te zijn van het Backstage-Team?! Meld je dan vóór 26 februari aan als vrijwilliger! 
– Voor de jongste groepen ben ik op zoek naar begeleiders die de kids (3-5, 6-9 en 10-14 jaar) bijstaan tijdens de voorstelling en helpen met kostuums, haar & make-up. 
– Ook ben ik op zoek naar vrijwilligers die backstage de groepen naar het podium begeleiden.
 
Ouders, (oudere) zussen en broers en iedereen die dit leuk lijkt: stuur z.s.m. vóór 26 februari een mailtje! Geef aan van wie je de ouder/zus/broer bent.
Als vrijwilliger hoef je geen kaart te kopen voor de voorstelling en zit je niet in het publiek.
  • Generale repetitie.
Op zaterdag 13 april is de generale repetitie voor alle dansers van 10 tot 13 uur in de gymzaal van het Bernard Nieuwentijt College. De tijden zijn o.v.b.
De precieze planning voor die ochtend volgt nog. De jongste groepen met de leerlingen van 3-9 jaar hoeven namelijk niet de hele ochtend aanwezig te zijn. Waarschijnlijk van 10-11:15 uur.
  • Aanvang voorstelling:
De voorstelling is op zondag 14 april van 16.00-17.30 uur in Theater de Purmaryn. Adres: Waagplein 1, Purmerend.
  • Hoelaat worden de dansers die dag in het theater verwacht?
De dansers worden om 12.00 uur in het theater verwacht. Vanaf 11.45 uur zijn de deuren geopend en om 12.00 uur dient iedereen binnen te zijn. Voor de ouders is het niet de bedoeling om in het theater te blijven wachten. Alle dansers worden opgevangen door de begeleiders. De jongste dansers worden rond 14:30 uur in het theater verwacht. Tijden o.v.b.
  • De aanwezigheid in de lessen is belangrijk!
We hebben nog 8 lesweken tot de voorstelling. (in de voorjaarsvakantie is er geen les) Het is heel belangrijk dat iedereen elke les aanwezig is ivm posities, repeteren en kostuums passen.
  • Kostuums:
Voor elke groep wordt de kleding (grotendeels) verzorgd. Mogelijk krijgen de leerlingen tijdig een notitie met eventueel aanvullende (basis) kleding die je zelf mee moet nemen.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *